Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Herbeleven in een nieuw interieurconcept

Van woonzorgcomplex tot huiskamerproject

Projectinrichter voor de zorg

De sfeer en uitstraling van het interieur zijn enorm belangrijk in de zorgsector. Daarnaast moeten de ruimtes van een zorginstelling efficiënt worden ingericht met meubilair dat wel een stootje kan verdragen.

Kinderopvang vraagt om een heel ander interieur dan een instelling voor ouderenzorg of een ziekenhuis. En aan een woonlocatie voor mensen met een verstandelijke beperking, worden weer heel andere eisen gesteld dan aan een huisartsenpraktijk. Daarom neem je voor inrichting van een zorglocatie een projectinrichter in de arm met een flinke portie ervaring in deze sector: Lavoir Projectinrichting.

Ervaring

Lavoir Projectinrichting is vertrouwd met het maken en uitvoeren van interieurconcepten voor onder andere kinderdagverblijven, ziekenhuizen, huisartsenpraktijken, verpleeghuizen en tal van andere zorgcentra. Die ervaring zorgt ervoor dat je niet hoeft uit te leggen in welke situatie je hufterproof of incontinentieproof meubilair nodig hebt.


Uitvoering van het project

Je krijgt vooraf een duidelijke planning over de uitvoering van de werkzaamheden, zodat je precies weet wat er gebeurt en wanneer. Lavoir Projectinrichting zorgt ervoor dat er een vast team aan het werk is in de zorginstelling. Al deze medewerkers zijn speciaal opgeleid voor projecten in de zorgsector, ze kennen de gewoontes en gebruiken en houden tijdens hun werkzaamheden rekening met de doelgroep.

Meer weten?

Benieuwd wie wij zijn? Klik hier en maak kennis met ons team. Of vraag gelijk ons gratis magazine aan om alvast inspiratie op te doen.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website