Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Interieur met industriële elementen

WVO Zorg Locatie Scheldehof

Ontwerp: Atelier Pro
Fotografie: Suzan Fotografie

Dit unieke gebouw is compleet gerenoveerd en heeft na vele jaren leegstaan een nieuwe bestemming gekregen. Van zware plaatwerkerij naar een woonzorgcentrum; dat is op zijn zachtst gezegd een enorme metamorfose. Alhoewel de plaatwerkers van toen soms de bewoners van nu zijn. Architect Atelier Pro nam de herontwikkeling op zich en liet extra licht naar binnen door veel glas in de gevel aan te brengen. Door het hele gebouw is de  geschiedenis te voelen vanwege de industriële elementen die je overal tegenkomt.

Deze kenmerken zijn ook in het interieur verwerkt. Lavoir Projectinrichting mocht het zitmeubilair voor het restaurant leveren, evenals de gordijnen. De huiskamers voor de psycho-geriatrische bewoners voorzagen we van zitmeubilair en de binnen- en buitentuin kregen bijpassend tuinmeubilair. Tot slot leverden we de zitjes voor de algemene ruimtes. Het geheel ziet er modern en comfortabel uit met ronde vormen en warme kleuren. De plaatwerkerij is klaar voor een nieuwe toekomst.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website