Acoustic Session

Lavoir ontwerpteam heeft een lezing bijgewoond in de materialen bibliotheek én ontmoetingsplek voor interieur-professionals: ''''Het Broeinest.'''' Joris Luijten, akoestisch specialist, nam het team mee in de wereld van geluid om vervolgens voorgesteld te worden aan een nieuwe fabrikant: Forté.

‹ Terug naar het overzicht
Gezellige wanden bij Stichting TanteLouise

TanteLouise Locatie Moermont

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Bij Stichting Tante Louise wonen dementerende ouderen. Op de locatie Moermont kreeg Lavoir de vraag om de gangen om te toveren in interactieve wanden. Sinds die metamorfose loop je met plezier door deze gangen heen. De bewoners kunnen er van alles beleven. Er zijn voelwanden, plantenbakken en wanden met attributen die ze kunnen pakken en weer terug kunnen hangen. Zie bijvoorbeeld de grote appelboom met appeltjes die bevestigd zijn met klittenband. Of de wand met hoeden die je gewoon even op kunt zetten als je daar zin in hebt. Alles mag aangeraakt worden, ook het gras onder de molenfoto of de wol bij de schapenplaat. Ook leverden we behang met print. De wandafwerkingen zijn geïnspireerd op de Brabantse omgeving, zodat de bewoners herkenningspunten hebben. Nu is het niet zo erg als er iemand over de gang heen dwaalt….

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2019 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website