Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Dat zit lekker ruim

Emergis E-Plaza

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Het nieuwe restaurant van Emergis is omgedoopt tot e-plaza. Het biedt plaats aan 150 mensen. Dat is een flinke ruimte en om die te onderbreken hebben we een bankelement gemaakt met planten. Door de verschillende dividers hebben cliënten het gevoel dat ze beschut zitten, maar blijft er ook overzicht. De vloer was niet aan vervanging toe, maar met een printvinyl in ruitpatroon hebben we er wel iets tofs van gemaakt. Zo ziet het er toch weer even anders en nieuw uit.

Tijdens de lockdown konden we het meubilair niet leveren en hebben we samen met de opdrachtgever een anderhalvemeterconcept gemaakt. Zo werd het een veilige plek om samen te komen, zonder het idee te hebben dat het vol staat met plastic kuchschermen. Door voldoende ruimte te houden tussen de tafels en stoelen op de kopse kant te plaatsen creëerden we op een natuurlijke manier alsnog 50 zitplekken.

Emergis is klaar voor het voorlopige ‘nieuwe normaal’.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website