1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Totaal concept inrichting schoolgebouw

Markiezaat College

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Hoe kun je op een nieuwe frisse manier lesgeven? Dat was de hoofdvraag die we ons stelden voor het project op het Markiezaat College in Bergen op Zoom. Voor de entree, kantine, lokalen en de personeelsruimte is een compleet nieuwe huisstijl handboek gemaakt.

Als eerste waren 2 instructielokalen en Taal/rekenkunde centrum aan de beurt, hier zijn de vloeren, wanden en inrichting compleet vernieuwd. Omdat er diverse vormen van lesgeven bestaan, zijn we daar met het meubilair op ingesprongen. In de leslokalen kozen we voor flexibele verrijdbare tafels op stahoogte, zodat overleg tussen leerling en docent op gelijk niveau mogelijk is. Op de ergonomische stoelen kunnen leerlingen ook actief naar voren zitten, zonder te kantelen. De TRC ruimte is zo ingericht dat er zowel samen als individueel gewerkt kan worden. Tot slot werden diverse wanden voorzien van Vescom Walltalkers, behang om op te schrijven en te presenteren. Praktisch en ruimtebesparend. 

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website