Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Schoolmeubilair passend voor iedere leerrichting

Scalda Locatie Edisonweg

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

In samenspraak met Studio Specie en Scalda, hebben wij een ontwerp gemaakt naar de behoefte van leerlingen en de docenten. Omdat hier opleidingen worden gegeven die te maken hebben met de bouw, infrastructuur en media, hebben wij deze elementen hier in willen verwerken. Zo is er een ruimte ontstaan met elementen, die voor iedere leerrichting te herkennen valt. In de aula hebben we bij de mediawand indrukwekkende verrijdbare kruiwagen tafels ontworpen. Een door het oog leuke verschijning in deze kleurrijke omgeving. De print poufs dragen hier ook aan bij, door zijn stoere look past deze perfect op de rustige maar toch kleurrijke groene vloer. Het zijn vaste elementen die een extra zitplaats kunnen bieden.

Door het gehele interieur is gekozen voor stapelbare stoelen met klaptafels. Hierdoor is het middenpad erg flexibel geworden, zodat deze ruimte snel omgetoverd kan worden voor bijvoorbeeld presentaties. Om een openbare ruimte te creëren, waar ook de leerkrachten in dezelfde ruimte als de leerlingen hun pauzes kunnen doorbrengen, is er een zitkuil ontworpen om de grote ruimte te breken. In deze lagere open ruimte, zijn kleurrijke treinbanken gerealiseerd, die uitzicht bieden op de ruimte buiten.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website