Acoustic Session

Lavoir ontwerpteam heeft een lezing bijgewoond in de materialen bibliotheek én ontmoetingsplek voor interieur-professionals: ''''Het Broeinest.'''' Joris Luijten, akoestisch specialist, nam het team mee in de wereld van geluid om vervolgens voorgesteld te worden aan een nieuwe fabrikant: Forté.

‹ Terug naar het overzicht
Schoolmeubilair passend voor iedere leerrichting

Scalda Locatie Edisonweg

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

In samenspraak met Studio Specie en Scalda, hebben wij een ontwerp gemaakt naar de behoefte van leerlingen en de docenten. Omdat hier opleidingen worden gegeven die te maken hebben met de bouw, infrastructuur en media, hebben wij deze elementen hier in willen verwerken. Zo is er een ruimte ontstaan met elementen, die voor iedere leerrichting te herkennen valt. In de aula hebben we bij de mediawand indrukwekkende verrijdbare kruiwagen tafels ontworpen. Een door het oog leuke verschijning in deze kleurrijke omgeving. De print poufs dragen hier ook aan bij, door zijn stoere look past deze perfect op de rustige maar toch kleurrijke groene vloer. Het zijn vaste elementen die een extra zitplaats kunnen bieden.

Door het gehele interieur is gekozen voor stapelbare stoelen met klaptafels. Hierdoor is het middenpad erg flexibel geworden, zodat deze ruimte snel omgetoverd kan worden voor bijvoorbeeld presentaties. Om een openbare ruimte te creëren, waar ook de leerkrachten in dezelfde ruimte als de leerlingen hun pauzes kunnen doorbrengen, is er een zitkuil ontworpen om de grote ruimte te breken. In deze lagere open ruimte, zijn kleurrijke treinbanken gerealiseerd, die uitzicht bieden op de ruimte buiten.

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2020 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website