Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Maatwerk hotelinterieur voor uitzonderlijk gebouw

Duinhotel Tien Torens

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Kan maatwerk meer van toepassing zijn dat in dit project? Duinhotel de Tien Torens tussen Zoutelande en Domburg is een uitzonderlijk gebouw op een unieke locatie. Het hotel gaat volledig op in de omgeving. Door de integratie in de duinen zijn de (hotel)appartementen in de zomer koel en in de winter comfortabel warm. De piramidevorm zorgt dat je in iedere kamer het gevoel hebt van je eigen bubbel. De architect Timko Lokerse heeft goed ingezet op duurzaamheid. Het hotel genereert vooral zijn eigen energie, bij de bouw is gelet op de stand van de zon, de luifel boven het terras voorkomt anderzijds dat het te warm wordt. Daarnaast heeft hij gekozen voor een helling van 45 graden, omdat dat de maximale schuinte is waarop duinzand blijft liggen. Kortom, een bijzonder indrukwekkend ontwerp!

 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Een unieke plek om te overnachten in het duingebied!

Door de hoogstaande architectonische uitstraling, moest de inrichting ook wel van enig niveau zijn. We wilden een combinatie maken van bepaalde merken die praktische zaken met recreatief gebruik goed konden combineren. Met designmeubelen van Rolf Benz in natuurlijke en lichte kleuren, is de minimalistische omgeving als het ware naar binnen gehaald. En met de organische vormen past het mooi bij de vormen van het duingebied. Zo heeft het karpet de vorm van de zee. Alles bij elkaar zien de appartementen er luxe uit, maar zijn ze tegelijk heel leefbaar. Als je nog eens in een bubbel moet zitten, dan het liefst in zo eentje als deze.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website