Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Luxe inrichting bij B&B De Zilte Melis

De Zilte Melis

Een van de mooiste B&B’s die Zoutelande rijk is, is de Zilte Melis. De oorspronkelijke woning was qua indeling niet echt geschikt voor een B&B. Samen met de opdrachtgever en architect Peter Klemann zijn we er eens goed voor gaan zitten. Wat zijn de wensen, hoe kunnen we een efficiënte en comfortabele inrichting realiseren en hoeveel kamers kunnen we maken? Er werden plattegronden getekend waar uiteindelijk zes kamers in kwamen. Voor een optimale indeling besloten we de natte ruimtes met de leefruimtes te combineren. De uitdaging begon: de hele woning werd onder handen genomen; van de installatie tot de wandafwerking, van de raampartijen tot de dakgevel. Omdat de vloeren in slechte staat waren, kozen we voor een zwevende ondervloer met akoestische demping. Hiermee bereik je extra goede dubbele isolatie en hebben de gasten alle privacy in hun kamer.

 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Het tofste is natuurlijk altijd het stylen van het interieur. Om een mooie uitstraling te creëren hebben we het simplistisch gehouden en weinig objecten gebruikt. Het interieur kreeg een Scandinavische touch met een knipoog naar het industriële. Daar passen de stalen deuren dan ook heel goed bij. Het geeft een open en ruimtelijk gevoel. En ze sluiten mooi aan bij de natte ruimtes. Daar is bijvoorbeeld behang gebruikt van Wall & Deco in plaats van tegels. Het heeft een coating die waterbestendig is, wat heel functioneel is. Maar het behang draagt natuurlijk vooral bij aan de sfeer en aankleding. Met een sauna en stoomcabine erbij is het plaatje compleet, bij de Zilte Melis verblijf je in een heuse wellness suite. Optimaal genieten!

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website