Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Sfeervolle hotelinrichting

Boutique Hotel Charleys

Ontwerp: Jacque-Line Interieurvormgeving
Fotografie: Josegrafie

Boutique hotel Charley’s in Westkapelle dankt zijn naam aan Charley Toorop. Zij was een schilderes die bevriend was met een van de eerste eigenaresses van het hotel, Miene van Mill. Ze kwam graag in de omgeving van Westkapelle om de bewoners te schilderen. En zo zat ze ook vaak aan de bar van Hotel de Valk, zoals het vroeger heette. 

Na een flinke verbouwing en met hulp van Jacque-Line Interieurvormgeving heeft het hotel een trendy en kleurrijke uitstraling gekregen. Het is persoonlijk ingericht en voelt aan als een grote gezellige huiskamer. In het midden een enorme eettafel, eromheen gezellige hoekjes waarvoor wij ook de stoelen mochten leveren. Die zijn uitgevoerd in warme kleuren in comfortabel velours bekleding.  

In dezelfde ruimte bevindt zich de receptie, die direct doorloopt in de bar waar in de ochtend ook het ontbijt geserveerd wordt. Lavoir maakte deze maatwerk receptie, een strak en robuust blok dat heel goed in het geheel past. En tot slot misschien wel het belangrijkste van een hotel: goede bedden. De zeventien kamers die ingedeeld zijn in deluxe, superieur en een suite hebben wij voorzien van fijne bedden. Deze maken een prettige hotelbeleving voor de gasten helemaal compleet. 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website