Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Boutiquehotel Hotel Charleys Westkapelle met geschiedenis

Boutique Hotel Charleys

Boutique hotel Charley’s in Westkapelle dankt zijn naam aan Charley Toorop. Zij was een schilderes die bevriend was met een van de eerste eigenaresses van het hotel, Miene van Mill. Ze kwam graag in de omgeving van Westkapelle om de bewoners te schilderen. En zo zat ze ook vaak aan de bar van Hotel de Valk, zoals het vroeger heette. Na een flinke verbouwing en met hulp van een binnenhuisarchitecte heeft het hotel een trendy en kleurrijke uitstraling gekregen. Het is persoonlijk ingericht en voelt aan als een grote gezellige huiskamer. Als je hier binnenstapt, voel je je direct welkom. In het midden een enorme eettafel, eromheen gezellige hoekjes die zijn uitgevoerd in warme kleuren in comfortabel velours bekleding.

 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

De receptie en de bar moest verbonden worden met elkaar, maar wel een duidelijk aparte functie hebben. Er is daarom hetzelfde topblad gekozen, maar met twee verschillende ombouwen. Om de rechte lijnen te doorbreken, is er een visgraat vloer gelegd. Het ziet er speels uit, maar toch eigentijds. De wanden kregen allemaal een eigen accent, zodat iedere wand op zijn eigen manier bijdraagt aan de sfeer. De verschillende nisjes zorgen dat er gezellige hoekjes zijn ontstaan. Als gast kun je zo heerlijk even in je eigen bubbel wegkruipen. De ruimtes hebben hoge plafonds, maar de gordijnen zorgen dat het geluid op een goede manier gedempt wordt. Alles bij elkaar de juiste ingrediënten voor een ontspannen hotelbeleving. Bij Charleys wil je wel een poosje blijven!

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website