Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina‚Äôs een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Aan het werk in een strak en stijlvol kantoor

Synergo

Ontwerp: Peter Klemann interieurarchitect
Fotografie: Josegrafie

Synergo is actief als advies- en ingenieursbureau in de voedingsmiddelenindustrie. Interieurarchitect Peter Klemann maakte het ontwerp voor het kantoor in Breda en wij voorzagen de ruimtes van kantoormeubilair en raambekleding. 

De vloeren zijn uit de collectie van Desso Jeans, deze zijn gemaakt van gerecyclede jeans en passen qua kleur mooi in het geheel waar ook een lichter blauw is toegepast.

De werkplekken kregen een zwevend blad en allen voorzien van een zit-sta functie. De kabels zijn keurig weggewerkt in de privacypanelen achter het blad. Dit geeft een rustig beeld rondom de bureaus. De bureausstoelen met lamelletjes in de rug komen van Dauphin, de bureaus zijn van de lijn Markant MAX panel.

We plaatsten als afscheiding akoestische scheidingswandjes bij de repro in een gave print en leverden in de vergaderrruimte tafels met subtiel frame en stoere opgedikte tafelbladen. Deze zijn ook koppelbaar, waarmee de opdrachtgever flexibel in de ruimte is. 

De statafel, dressoirs en koffiemeubel zijn voorzien van blankgewerkt staal als randafwerking, een mooi extra detail.

 

 

 

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2023 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website