Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Slimmer en sneller werken in een oude boerenschuur

Raw Works

Ontwerp: Studio Lavoir i.s.m Jacoba.nu
Fotografie: Josegrafie

Fris, vrolijk, zakelijk en stoer. Dat waren de steekwoorden die RawWorks in gedachten had voor de uitstraling van het interieur. En hoewel je een IT-bedrijf misschien in een strak gebouw met veel glas verwacht, koos RawWorks juist voor een authentieke boerenschuur als bedrijfslocatie. De natuurlijke materialen en organische vormen van het gebouw wilden ze volop benutten, compleet met openhaard en verschillende ruimtes met elk een eigen, unieke sfeer. Tegelijkertijd vraagt een snel groeiend bedrijf als dit om een omgeving die uitnodigt om sneller en slimmer te werken met dynamische werkplekken en multifunctionele overlegruimtes. Zouden deze uitersten met elkaar te combineren zijn?

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

RawWorks

Efficiënt en functioneel zonder in te boeten op de authentieke boerderijsfeer

Lavoir Projectinrichting zocht de samenwerking met Jacoba.nu, een interieurstylist die ook dit keer weer alles tot in de puntjes heeft verzorgd. De kapconstructie is wit geworden, waarbij de robuuste look en feel van het hout prachtig tot z’n recht komt, maar er toch een immens gevoel van ruimte en licht ontstaat. Een deel van de wanden is bekleed met houtstrips van gerecycled hout, waardoor het ‘boerderijgevoel’ wordt versterkt. De velvet bank bij de openhaard nodigt uit om even lekker weg te dromen en de verlichting kan overal handmatig aangepast worden, waardoor je in elke ruimte een andere sfeer kunt creëren. Hier en daar zie je accessoires die voor een glimlach zorgen. Kijk maar eens naar die tijgerkussens of de opvallende verlichting met abrikooskleurige veren. Zonder in te boeten op sfeer, is de ruimte efficiënt en functioneel ingericht. Het pand is opgesplitst in diverse multifunctionele werkruimtes en dynamische werkplekken. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de verrijdbare tafels in de centrale hal die je op verschillende manieren in kunt zetten of de scrum kastenwand die door het team wordt gebruikt om te brainstormen.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website