Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Opslagplaats wordt aantrekkelijke kantine én presentatieruimte

Paree

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Een opslagplaats ‘omtoveren’ tot een kantine. Maar niet zomaar een eetzaal met tafels en stoelen, maar een kantine waar de mensen van de buitendienst én het kantoorpersoneel samen kunnen ontspannen in hun pauze of tijdens de vrijdagmiddagborrel. Een plek waar voldoende ruimte is voor keukenapparatuur én interactieve elementen om de kantine aantrekkelijker te maken voor het personeel. 

Projectinrichting Lavoir en Paree gingen samen rond de tafel zitten en na het eerste overleg maakte Studio Lavoir een plan met daarin de basisvereisten voor de gewenste uitstraling. Er werd een indelingstekening gemaakt en na goed overleg werd er besloten om een plafondsysteem te plaatsen en de wanden te gipsen, waarna het concept verder werd ontwikkeld.

Het eindresultaat is een multifunctionele ruimte met een ruime keuken die voldoende plaats biedt aan alle gewenste apparatuur en een eiland waar de werknemers op vrijdagmiddag samen de werkweek kunnen afsluiten. Naast de  tafelvoetbaltafel, zijn er ook twee racesimulators in de kantine te vinden! Een unieke en speelse manier om echt even te ontspannen tijdens de lunch. Het werk even loslaten gaat op deze manier vanzelf!

 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Paree

 

 

Na een werkdag nog even de kantine induiken om samen met een collega een potje tafelvoetbal te spelen

De kantine kan in no-time veranderd worden in een presentatieruimte. Een van de wanden is al voorzien van een groot scherm en door de verrijdbare tafels in verschillende hoogtes is schuiven en sjouwen overbodig.

Op een deel van de wanden zie je de kleuren van het bedrijf terug. In combinatie met enkele houten wanden, een houtkleurige vloer en grote planten krijgt de bedrijfskantine van Paree een sfeervolle en tegelijkertijd frisse uitstraling. Het is niet ondenkbaar dat je na een werkdag nog even de kantine induikt om samen met een collega een potje tafelvoetbal te spelen.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website