Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Ontspannen en sfeervol pauzeren

Cargill

Ontwerp: Lavoir Studio
Fotografie: Josegrafie

Cargill bestaat al meer dan 150 jaar en is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten levert. Ze hebben een missie om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien en de impact op het milieu te beperken. Voor een bedrijf met zo’n mooie ondernemersgedachte werken wij natuurlijk graag.

Een architect legde de basis voor de indeling en opzet voor het kantoor en de kantine in Sas van Gent. De ontwerpstudio van Lavoir mocht het verder invullen met kleuren en er een eigen twist aan geven. Als het DNA van Cargill er maar in terug kwam en de afwerking en verlichting recht zouden doen aan het logo en de ruimte. Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen. We zijn vol vertrouwen aan de slag gegaan met dit project.

 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Cargill

"Helping the world thrive"

De wens voor het ontwerp van de inrichting was dat er diverse opstellingen voor overleg zouden komen. Medewerkers kunnen dan op een informele manier toch goed samen zitten.  

We maakten een afscheiding naar de gang, zodat er een afgebakende, maar niet gesloten ruimte ontstond. Er zijn verschillende houtdecors toegepast, waarbij het plafond helemaal is aangepast op de vloer. Deze komt zo extra goed tot zijn recht. Het versterkt ook nog eens het warme gevoel dat de gele stoelen aan de inrichting geven. Een goede keuken is in zo’n personeelsruimte minstens zo belangrijk. Dus maakten we een stijlvol en toch heel functioneel keukenblok op maat waar alle bestaande apparatuur keurig in weggewerkt is. Ook kwamen er op maat gemaakte verrijdbare kasten met planten erin, dat doet het altijd goed voor de sfeer en maakt een werkomgeving tot een aangename ruimte. Je vergeet bijna dat je op je werk bent…

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Anne-Maaike
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website