Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Ontspannen en sfeervol pauzeren

Cargill

Ontwerp: Lavoir Studio
Fotografie: Josegrafie

Cargill is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten levert aan heel de wereld. Het bestaat al 150 jaar en het bedrijf zet zich in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien en de impact op het milieu te beperken. Ze vinden het belangrijk de samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren. 

Een goede werkplek is daarbij natuurlijk onontbeerlijk. De kantine in het kantoor van Cargill in Sas van Gent is door Lavoir voorzien van een nieuw interieurontwerp. We maakten een afscheiding naar de gang, zodat er een afgebakende, maar niet gesloten ruimte ontstond. Een leuk detail is het houten latjes plafond dat doorloopt in een wand en dat naast de gele stoelen extra warmte toevoegt aan het geheel. Het bijpassende keukenblok werd helemaal op maat gemaakt. De vloer met houten dessin geeft een huiselijk gevoel en de sfeervolle verlichting versterkt dat nog eens. Zo is het hier in de pauze fijn toeven!

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Eva
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website