Acoustic Session

Lavoir ontwerpteam heeft een lezing bijgewoond in de materialen bibliotheek én ontmoetingsplek voor interieur-professionals: ''''Het Broeinest.'''' Joris Luijten, akoestisch specialist, nam het team mee in de wereld van geluid om vervolgens voorgesteld te worden aan een nieuwe fabrikant: Forté.

‹ Terug naar het overzicht
Ontspannen en sfeervol pauzeren

Nieuwe kantine Cargill

Ontwerp: Lavoir Studio
Fotografie: Josegrafie

Cargill is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat voedings-, landbouw-, financiële en industriële producten en diensten levert aan heel de wereld. Het bestaat al 150 jaar en het bedrijf zet zich in om de wereld op een verantwoorde manier van voedsel te voorzien en de impact op het milieu te beperken. Ze vinden het belangrijk de samenleving waarin we wonen en werken te verbeteren. 

Een goede werkplek is daarbij natuurlijk onontbeerlijk. De kantine in het kantoor van Cargill in Sas van Gent is door Lavoir voorzien van een nieuw interieurontwerp. We maakten een afscheiding naar de gang, zodat er een afgebakende, maar niet gesloten ruimte ontstond. Een leuk detail is het houten latjes plafond dat doorloopt in een wand en dat naast de gele stoelen extra warmte toevoegt aan het geheel. Het bijpassende keukenblok werd helemaal op maat gemaakt. De vloer met houten dessin geeft een huiselijk gevoel en de sfeervolle verlichting versterkt dat nog eens. Zo is het hier in de pauze fijn toeven!

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2019 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website