1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

Een schoolvoorbeeld van functionaliteit

Hoe ziet de school die u gaat laten inrichten eruit? Alleen lange gangen en grote lokalen? Vast niet. Een aula, een mediatheek en multifunctionele werkruimtes zijn niet meer weg te denken uit de moderne schoolgebouwen.

De veranderingen in het onderwijs vragen om creatief maatwerk. Die uitdaging gaat Lavoir projectinrichting graag voor u aan. Niet alleen helpen we u te zorgen dat een ruimte gemakkelijk aangepast kan worden aan de verschillende gebruikers ervan, maar ook dat er een goede en evenwichtige sfeer is. Want een leerling zal kiezen voor kleurrijk en trendy, terwijl een docent vooral vraagt om praktisch en degelijk schoolmeubilair. Ons streven is om ontwerpen te maken waarin al deze kenmerken gecombineerd zijn. Zodat u weer heel wat schooljaren vooruit kunt en ook nieuwkomers zich snel thuis voelen.

Nehalennia Locatie Breeweg

Scalda Locatie Edisonweg

Markiezaat College

Scalda Locatie Boulevard Bankert

PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website