1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Maatwerk hotelinterieur voor uitzonderlijk gebouw

Duinhotel Tien Torens

Ontwerp: Studio Lavoir
Fotografie: Josegrafie

Het woord maatwerk is bij sommige projecten wel heel erg van toepassing. Zoals bij Duinhotel de Tien Torens in Zoutelande bijvoorbeeld. Dit is een uitzonderlijk gebouw op een unieke locatie. Daar maak je meer van dan iets ‘standaards’. Het hotel gaat volledig op in de omgeving. Door de integratie in de duinen zijn de (hotel)appartementen in de zomer koel en in de winter comfortabel warm.

Wij namen de volledig nieuwe inrichting voor onze rekening en maakten er een stijlvol en luxe geheel van. Met designmeubelen van Rolf Benz in natuurlijke en lichte kleuren, is de omgeving als het ware naar binnen gehaald. En met de organische vormen past het mooi bij de vormen van het duingebied. Naast het interieur, de sfeerverlichting en de raambekleding, mochten we ook het terrasmeubilair verzorgen. Ten slotte maakten we de klus compleet met bijpassende accessoires.   

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website