Muskathlon in Tanzania

Collega Anne-Maaike gaat in oktober mee doen aan de Muskathlon in Tanzania! TROTS! 
#trotsecollegashier #teamlavoir

‹ Terug naar het overzicht
Circulair (ver)bouwen met passend interieur

Emergis Kinder- en Jeugdkliniek

Ontwerp: BuroBas
Fotografie: Josegrafie

De nieuwe kinder- en jeugdkliniek van Emergis in Kloetinge is de eerste GGZ instelling in Nederland die op een bijzondere manier een bijdrage levert aan de circulaire economie. Voor het gebouw zijn namelijk de materialen gebruikt die afkomstig zijn van het voormalig districtskantoor van Rijkswaterstaat in Terneuzen. Het pand werd niet gesloopt, maar ontmanteld en de materialen werden hergebruikt voor kinder- en jeugdkliniek Ithaka.

Dat vinden wij bij Lavoir een super goed initiatief en we zijn heel blij dat we het losse meubilair voor Emergis mochten verzorgen. 

Het interieurconcept ziet er heel strak en modern uit, met veel rechte lijnen en enkele kleuraccenten. Het geheel is heel clean en straalt rust uit. De robuuste balken en de riante toepassing van hout voegen warmte toe aan de ruimtes. Zelfs de tafeltennistafel en het tafelvoetbalspel zijn van hout. We hebben voor onze opdrachtgever gezocht naar passend meubilair qua lijnenspel en uiteraard ook wat betreft duurzaamheid. De degelijkheid en kwaliteit van de toegepaste materialen zorgen dat de gebruikers er weer een hele tijd mee vooruit kunnen. 

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2019 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website