Acoustic Session

Lavoir ontwerpteam heeft een lezing bijgewoond in de materialen bibliotheek én ontmoetingsplek voor interieur-professionals: ''''Het Broeinest.'''' Joris Luijten, akoestisch specialist, nam het team mee in de wereld van geluid om vervolgens voorgesteld te worden aan een nieuwe fabrikant: Forté.

‹ Terug naar het overzicht
Hufterproof inrichten

Emergis HIC

Ontwerp: BuroBas
Fotografie: Josegrafie

Ruimtes binnen een zorginstelling als Emergis vragen om een specifieke aanpak. In het offertetraject heeft Projectinrichting Lavoir met de klant meegedacht welke producten het best toegepast kunnen worden voor een optimaal resultaat bij deze locatie. Meubelen moeten hufterproof zijn, maar toch ook huiselijk ogen. Een uitdaging die wij graag aanpakken. In totaal voorzagen we 1200 vierkante meter oppervlakte van vloeren, losse meubelen en verlichting.

We hebben gekozen voor massieve bladen; onderhoudsvriendelijk en stevig. De bekleding van het zitmeubilair is ook onderhoudsvriendelijk, maar met zachte kleuren in groen, blauw en ecru komt het toch huiselijk over. Een bijzondere opdracht binnen dit project was het stofferen van de EBK (extra beveiligde kamer). Deze werd volledig en in één geheel met twee kleuren marmoleum gestoffeerd, van vloer tot plafond.

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2020 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website