1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Hufterproof inrichten

Emergis HIC

Ontwerp: BuroBas
Fotografie: Josegrafie

Ruimtes binnen een zorginstelling als Emergis vragen om een specifieke aanpak. In het offertetraject heeft Projectinrichting Lavoir met de klant meegedacht welke producten het best toegepast kunnen worden voor een optimaal resultaat bij deze locatie. Meubelen moeten hufterproof zijn, maar toch ook huiselijk ogen. Een uitdaging die wij graag aanpakken. In totaal voorzagen we 1200 vierkante meter oppervlakte van vloeren, losse meubelen en verlichting.

We hebben gekozen voor massieve bladen; onderhoudsvriendelijk en stevig. De bekleding van het zitmeubilair is ook onderhoudsvriendelijk, maar met zachte kleuren in groen, blauw en ecru komt het toch huiselijk over. Een bijzondere opdracht binnen dit project was het stofferen van de EBK (extra beveiligde kamer). Deze werd volledig en in één geheel met twee kleuren marmoleum gestoffeerd, van vloer tot plafond.

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website