Nieuwe uitdaging?

Hé, ben jij op zoek naar een job waar jouw vaardigheden en passie samenkomen? Heb jij je eigen huis verbouwd, ben jij dé klusjesman van de buurt of heb je een opleiding gevolgd als stoffeerder, monteur of timmerman? In ons team ben je gauw op je plek.

‹ Terug naar het overzicht
Met de grootste zorg ingericht

Emergis HIC

Ontwerp: BuroBas
Fotografie: Josegrafie

Ruimtes binnen een zorginstelling als Emergis vragen om een specifieke aanpak. Op de afdeling HIC zijn veiligheid en bescherming de belangrijkste begrippen. HIC staat voor High Intensive Care, wat betekent dat hier intensieve en zware zorg gegeven wordt. We kunnen ons voorstellen dat het interieur absoluut sfeervol en huiselijk moet zijn, maar ook duurzaam voor de toekomst. Er is daarbij onderscheid tussen de diverse plekken waar mensen bij elkaar komen en extra beveiligde kamers.

 

 

Deze merken heben dit resultaat mogelijk gemaakt

Emergis

Samen werken aan een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland!

We hebben in dit project telkens gezocht naar een goede combinatie van materialen die tegen een stootje kunnen en die toch een huiselijke uitstraling hebben. Fauteuils zijn gestoffeerd, maar verstevigd met een metalen frame. De banken hebben een praktische uitneembare zitting. De afwerking is van kunstleder met diverse motieven en materialen. In de werkgebieden staan tafels met een stalen frame met eiken blad. Daarnaast zie je in het meubilair hout fineer gecombineerd met leren greepjes. Het hout is stevig en massief, maar de greepjes maken de uitstraling dan weer warmer. In de vloeren zijn verschillende inlays aangebracht, om het geheel wat te breken. Vooral in de huiskamer draagt het bij aan de huiselijke sfeer.

 

 

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Stefan
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2024 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website