Terug naar het overzicht

Op het eerste gezicht lijkt het misschien geen groot probleem; iemand van en aan een tafel verplaatsen. Maar in de zorg zijn er dagelijks veel mensen die hier mee te maken hebben. Vaak moeten zij met veel moeite een cliënt met stoel en al aan of van tafel schuiven. Dat is behoorlijk zwaar en het levert lichamelijke klachten op. Bovendien is het niet altijd even goed voor het meubilair.

Lavoir projectinrichting daagt u uit om te laten zien dat hier een eenvoudige oplossing voor is. Eentje die zorgt dat men met gemak aan en van tafel verplaatst kan worden. Deze oplossing heet Mobile-Move. De Mobile-Move is universeel en kan onder elk houten frame geplaatst worden. Het is een soort voetpedaal waarmee de stoel een beetje achterover kantelt. Er komen wieltjes vanonder de voorpoten en zo kunt u de cliënt verrijden.

Graag bieden wij u demo mogelijkheid om de Mobile-Move op locatie te demonstreren. Zo kunt u kennis maken met het gemak ervan en de andere voordelen die dit product biedt. Het is de oplossing voor lichamelijke klachten van verzorgers en zeer veilig. Het systeem draagt bij aan de duurzaamheid van de stoel en de investering is laag (zie demo film).