Terug naar het overzicht

Christelijke basisschool Willem van Oranje in Woerden zit in een prachtig oud gebouw. De grote ruimte van de aula met hoge raampartijen was erg druk door een grote muurschildering en de vele kleuren daarvan die terug kwamen in gordijnen, wanden en meubilair. Na een sponsorloop had de ouderraad een potje waaruit opknappen van het podium kon worden betaald. San Giorgio interieurontwerp adviseerde om hierin ook de gordijnen langs de hoge wanden mee te nemen.

San Giorgi Interieurontwerp bracht vooral rust door kleurstelling en verbinding met al aanwezige elementen. Op basis van het ontwerp verzorgde onze partner Nomax Project een duidelijke en volledige offerte en zorgde voor de uitvoering van de vernieuwde aula voor basisschool Willem van Oranje. Er kwamen theatergordijnen in de kleurstelling geel en blauw, zowel voor podium als wanden. De vloeren kregen PVC-strokenlaminaat met een houtlook, die aansluit bij de houten trappen. De gordijnstoffen kwamen van The Collections.

Vernieuwde aula voor basisschool Willem van Oranje Vernieuwde aula voor basisschool Willem van Oranje Vernieuwde aula voor basisschool Willem van Oranje