Inspiratie magazine aanvragen

Het Lavoir inspiratiemagazine geeft je in meer dan honderd pagina’s een beeld van de mogelijkheden op het gebied van projectinrichting. 

‹ Terug naar het overzicht
Kantoorinterieur dat past bij het bedrijf

Ovet

Ontwerp: Jacque-Line Interieurvormgeving
Fotografie: Josegrafie

Bij OVET droge bulk terminal in Vlissingen mochten we de projectinrichting verzorgen aan de hand van een interieurontwerp van Jacque-Line Interieurvormgeving. Ovet is gespecialiseerd in opslag, overslag en bewerking van droge bulkgoederen. Dat werk vindt veelal buiten in de haven plaats, maar ook op kantoor gebeurt een boel. En dat kantoor kon qua inrichting wel een oppepper gebruiken.

Zoals je tegenwoordig in steeds meer kantoorruimtes ziet, is ook hier gekozen voor zit-sta werkplekken. Projectinrichting Lavoir leverde de bureaus en bureaustoelen. Een tikje industrieel met het zwarte staal, maar anderzijds warm door de houten tafelbladen. Dezelfde stijl hebben we doorgevoerd in het directiemeubilair en de kantine. De vergaderruimte is toch wel de eyecatcher van dit project. De speelse keramische vloer lag hier al, die hebben we aangevuld met comfortabele witte vergaderstoelen. Het logo van Ovet is in het onderstel van de speciale vergadertafel verwerkt. Zo past het kantoorinterieur echt bij de identiteit van het bedrijf en is ook dit interieurproject weer een mooi geheel geworden.

Meer inspiratie nodig? Vraag ons magazine aan!

Liever per post?
Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dewi
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website