1,5 meter concepten

Het zijn gekke tijden. Voor ondernemers, werkgevers en werknemers. Maar denk eens aan alles dat je wél kunt doen! Ook op de werkvloer. Wat is verantwoord? Hoe kunnen we elkaar beschermen?
En wat kunnen wij voor je betekenen, juist nu?

‹ Terug naar het overzicht
Kantoorinterieur dat past bij het bedrijf

Ovet

Ontwerp: Jacque-Line Interieurvormgeving
Fotografie: Josegrafie

Bij OVET droge bulk terminal in Vlissingen mochten we de projectinrichting verzorgen aan de hand van een interieurontwerp van Jacque-Line Interieurvormgeving. Ovet is gespecialiseerd in opslag, overslag en bewerking van droge bulkgoederen. Dat werk vindt veelal buiten in de haven plaats, maar ook op kantoor gebeurt een boel. En dat kantoor kon qua inrichting wel een oppepper gebruiken.

Zoals je tegenwoordig in steeds meer kantoorruimtes ziet, is ook hier gekozen voor zit-sta werkplekken. Projectinrichting Lavoir leverde de bureaus en bureaustoelen. Een tikje industrieel met het zwarte staal, maar anderzijds warm door de houten tafelbladen. Dezelfde stijl hebben we doorgevoerd in het directiemeubilair en de kantine. De vergaderruimte is toch wel de eyecatcher van dit project. De speelse keramische vloer lag hier al, die hebben we aangevuld met comfortabele witte vergaderstoelen. Het logo van Ovet is in het onderstel van de speciale vergadertafel verwerkt. Zo past het kantoorinterieur echt bij de identiteit van het bedrijf en is ook dit interieurproject weer een mooi geheel geworden.

Wil je meer weten of zoek je een soortgelijke oplossing?
Contact Dimitri
PROJECTINRICHTING LAVOIR © 2021 all rights reserved / Algemene voorwaarden / Privacy beleid / Een ISZO Website