Terug naar het overzicht

Sommige projecten verlopen totaal anders dan je aan het begin dacht. Dingena en Otto van Wooncoach in Terneuzen kwamen in eerste instantie bij ons met het idee om twee extra werkplekken te creĆ«ren vanwege uitbreiding. Al snel bleek dat dat met de huidige situatie niet zo gemakkelijk zou zijn. Het ontwerpteam ging ermee aan de slag en toen er een compleet nieuwe situatie op papier stond, werden de opdrachtgevers erg enthousiast. We mochten een compleet nieuwe inrichting gaan verzorgen met meubels en maatwerk. Daar weet Lavoir wel raad mee! 

Bij binnenkomst staat er nu een fraai afgewerkte balie met zitelement en twee werkplekken. In dezelfde ruimte is een lounge gecreĆ«erd die dient als wachtruimte voor de klant. De bijzonder stijlvol afgewerkte akoestische panelen maken het onderscheid tussen kantoorruimte en ontvangst duidelijk. En zoals wel te zien: een belangrijk onderdeel in het project is de kleur oranje. Deze is in de juiste verhoudingen overal doorgevoerd als een herkenbaar detail. Het resultaat is een lekker fris, strak en trendy geheel. 

Lavoir vond de betrokkenheid van alle medewerkers bij dit project heel erg leuk. Iedereen heeft meegedacht om het geheel tot een succes te maken. En dat zien we natuurlijk graag. Er ontstaat zo ook een vertrouwensband: na het eerste deel van het project zijn we nu bezig met de realisatie van het kantoor aan de achterzijde. Ook dat zal weer een plaatje worden, to be continued!

Wooncoach Wooncoach Wooncoach