Terug naar het overzicht

De samenwerkingen met onze diverse partners leveren de prachtigste resultaten op voor onze opdrachtgevers. Voor de nieuwe vestiging van Airfi in Den Haag is in samenwerking met reclamebureau ISZO Visueel de branding opgezet. Aan de hand van een brainstormsessie maakten we een compleet plan. Zo zochten we mooie afbeeldingen uit die goed passen bij de opdrachtgever en diens identiteit. Bij binnenkomst word je verrast door het looppad als landingsbaan. Links en rechts zijn werkplekken gecreƫerd in een open kantoortuin met akoestische kasten als afscheiding.

We leverden maatwerk voor de Airfi modules die nu netjes in een kast staan. Ze kunnen daar opgeladen en geprogrammeerd worden. Het losse meubilair is afkomstig van Markant, Vitra en Hay. Door de indeling achter zijn er twee kleine gespreksruimtes ontstaan. Als creatieve oplossing werd een ronde tafel door midden gezaagd en aan beide zijden van de tussenwand geplaatst. Systemflex leverde de glazen wanden, de vloer is van InterfaceFLOR, een combinatie van de Urban Retreat en Composure. Voor de ICT kozen we voor dynamische zit-sta werkplekken met wandvolledig uitgevoerd in whiteboard.

Tot slot namen we de zevende verdieping onder handen. Deze wordt gebruikt voor de pauze en om te vergaderen. Er is een flinke vergadertafel geplaatst in de vorm van een Airfi wolk. Aan de andere zijde is een directieplek met overlegruimte.

Foto''''''''''''''''''''''''''''''''s: Josegrafie

Een vliegende start bij Airfi Een vliegende start bij Airfi Een vliegende start bij Airfi