Terug naar het overzicht

Het begon vorig jaar met een akoestisch probleem, waarvoor Lavoir is gevraagd te kijken voor een oplossing. 
Na het bespreken van diverse opties is er een advies uitgebracht om eerst een systeemplafond te plaatsen met akoestische demping en daarna pas verder te kijken naar de inrichting van de entree. 

Tesamen met de opdrachtgever heeft Lavoir er een levendige inrichting van gemaakt, waaronder verschillende akoestische middelen zijn toegevoegd in het interieur als; de wanden van Buzzy Space en akoestische lampenkappen boven de tafels. Personeel kan op verschillende manieren gebruik maken van de ruimte, zo kan men staand overleggen, rustig de lunch opeten en het apart ontvangen van de ouders. Tevens zijn de vensterbanken geschikt gemaakt om lekker in het zonnetje te zitten en is er een nieuwe keuken met inbouwapparatuur geplaatst. 

Klimopschool Klimopschool Klimopschool